Cum alegi crema pentru Jelqing

Crema este necesară doar atunci când se folosește metoda umedă de mărire a penisului prin jelqing. Metoda umedă este mai sigură decât cea uscată și oferă o eficiență mai mare datorită încărcării mai mari a țesuturilor penisului. Puteți aplica creme hidratante pe care le folosiți zilnic pentru îngrijirea pielii sau pentru lubrifiere in zonele intime. Al doilea tip de creme sunt cremele pentru refacerea pielii prin tratarea micro-traumatismelor. Pentru aceasta sunt foarte potrivite cremele folosite de femeile care alăptează pentru a vindeca fisurile mameloanelor, precum și cremele hipoalergenice pentru îmbunătățire, regenerarea și vindecarea pielii. Aceste creme nu doar că vor lubrifia, ci și vor restabili pielea penisului după executarea exercițiilor. Al treilea grup de creme sunt cremele specializate care, în timpul exercițiilor de mărire a penisului, îl saturează cu minerale și vitamine.

 

cresc eficiența exercițiilor pentru mărirea penisului

 

Astfel de creme cresc eficiența exercițiilor pentru mărirea penisului și accelerează rezultatele acestora. Una dintre cele mai populare astfel de creme este crema xxx7. Puteți alege orice opțiune care vă convine. Cu toate acestea, merită sa acordați o atenție deosebită studiului compoziției cremelor. Nu este recomandabilă utilizarea cremelor cu hormoni, astfel de creme sunt utilizate numai în conformitate cu prescripția medicului. De asemenea, trebuie să cunoașteți că jelqing-ul  nu se potrivește cu cremele cu efect de erecție foarte puternică. În schimb, pentru exerciții este recomandat ca penisul să fie în erecție medie. Trebuie să acordați atenție compoziției, unele ingrediente pot provoca alergii. Asigurați-vă că ați citit instrucțiunile și compoziția cremei înainte de utilizare. Aveți grijă la produse contrafăcute, cremele ieftine și de calitate proastă vă pot afecta sănătatea. Trebuie să testați crema înainte de a o aplica pe penis, citiți compoziția și dacă nu conține alergeni, aplicați o cantitate mică pe pielea cotului unei mâini și observați dacă apare vreo senzație de arsură, roșeață, mâncărime sau alte reacții alergice în locul aplicării cremei timp de 24 de ore. Dacă nu a apărut niciuna dintre reacțiile descrise mai sus, atunci o puteți aplica.

 

Crema de marire a penisului

 

 

Atunci când alegeți o cremă pentru mărirea penisului , acordați atenție țării de proveniență, acordați prioritate producătorilor europeni de încredere. Se presupune că acele creme care includ ingrediente naturale sunt și mai sigure. Costul acestor creme este un pic mai mare.

Citiți cu atenție instrucțiunile și recomandările de utilizare înainte de a aplica crema. Unele creme nu pot fi aplicate pe glandul penisului, unele previn fertilitatea. Utilizînd crema pentru prima dată urmăriți foarte atent reacția organismului. Dacă apare vreo stare de disconfort, arsuri, mâncărimi, roșeață sau alte reacții anormale ale corpului, stopați imediat exercițiile și clătiți locul de aplicare cu multă apă caldă. Dacă reacția alergică nu dispare, consultați imediat un medic.

 

gel pentru jelqing

 

Crema selectată corect va permite mărirea rapidă și eficientă a penisului. Vă dorim exersări ușoare și rezultate fenomenale rapide!

Post Author: adminsro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *