Cum mi-am mărit penisul cu 3,5 cm în 14 zile?!

warning

Salut. Nu am mai scris demult, dar am avut motive întemeiate pentru aceasta… Astăzi aș dori să vă relatez mica mea istorioară despre un gel pentru mărirea penisului cu 3,5 cm în doar 14 zile. Însă, aș dori să accentuez din start, că acest gel nu reprezintă nici un risc pentru sănătate, ceea ce este foarte important. Și vă rog să nu râdeți de mine.

Momentul adevărului

Așadar, după ce am făcut cunoștință cu o domnișoară încântătoare, nu aveam niciun motiv de îngrijorare. Totul decurgea ca într-un film frumos: întâlniri, flori și cine romantice. Dar de regulă, continuarea unei astfel de cine va fi sigur o partidă de sex. Una din aceste seri a început excelent. Prietena mea m-a invitat la ea în dormitor și a mers să se aranjeze în baie. Eu desigur, știind ce va urma, am scăpat repede de haine. Muream de nerăbdare. Când s-a întors, ne-am pus pe pat și ea începuse să mă excite. Mâinile ei alunecau în jos lin pe corpul meu. Când a ajuns la locul cu pricina … liniștea camerei în care ne aflam a fost curmată de un râs puternic din cauza că penisul meu era moale. Dar cel mai grav lucru era că acesta era într-adevăr foarte mic…

„Încă nu am văzut unul atât de micuț”, – a spus ea râzînd încontinuu.

 

 penisul mic

 

Simțindu-mă jenat peste măsură, mi-am strâns hainele și am plecat în grabă. Seara s-a dovedit a fi un dezastru. Mă neliniștea doar un gând: să nu cumva să se afle despre asta. Pe cât de frumos a început totul, pe atât de repede s-a terminat. Și nici nu poți învinui o fată care doar ți-a spus adevărul. Mai mult ca atât, așa se va întâmpla de fiecare dată cu oricine îmi va vedea penisul meu mic – nicio fată nu se va putea abține din râs.

Trebuia să găsesc o soluție…

Câteva ore petrecute pe diferite forumuri mi-au generat opinii variate: pastile pentru potență, greutăți, extendere, pompe, operații plastice și altele. Dar toate acestea nu ofereau încredere. Am găsit chiar și păreri conform cărora aceste metode nu sunt eficiente și uneori foarte periculoase. Pastilele pentru potență au o serie de contraindicații, efecte adverse și într-o mare măsură sunt dăunătoare sănătății, iar pompele și extenderele oferă doar un efect temporar. Greutățile sunt și mai periculoase deoarece pot cauza efecte negative iremediabile pentru sănătate. Operația plastică pentru mărirea penisului, de asemenea, nu reprezintă o soluție. În primul rând este foarte scumpă și există riscul de complicații după. Înafară de asta, operația plastică nu poate mări penisul decât cu 2 cm, iar aceasta sunt mai mult ca sigur că nu este de ajuns, cel puțin în cazul meu! Aproape că renunțasem să mai caut. Într-o seară, chiar înainte să merg la somn, am intrat pe un website unde era prezentat un gel pentru mărirea penisului în lungime și grosime. Gândindu-mă că nu voi putea adormi dacă nu găsesc o soluție la întrebarea cum să măresc lungimea penisului și negăsind nimic nou, am făcut comanda. Oricum nu aveam nimic de pierdut, mai ales că era și o reducere de 50%.

 

gelul intim parcelă

 

În câteva zile am primit pachetul. Era împachetat în așa mod că doar destinatarul putea afla la final ce este înăuntru. Totul era sigilat, anonim, fără nicio inscripție. Achitând-o (fără ca să-mi reducă semnificativ bugetul), speram că îmi va aduce rezultatul dorit. Astfel, ajuns acasă, am utilizat-o . Acesta necesită a fi aplicat direct pe penis prin mișcări de masaj ușor. Masajul penisului cu gel trebuie efectuat cu regularitate. Speram că gelul mă va ajuta. Exercițiile pentru mărirea organului genital le făceam în fiecare zi gândindu-mă că în final voi avea un penis mare.

Respectînd recomandările specialiștilor, simțeam cum în interiorul meu se schimbă ceva. După 14 zile de utilizare, am hotărât să îmi măsor penisul, cu speranța că s-a alungit măcar cu jumătate de centimetru… Luînd mărimea, practic am rămas șocat… Lungimea penisului a crescut cu 2,7 cm! În 14 zile! Îmi venea să sar în sus de bucurie… Nici nu am visat la așa rezultat, chiar și pe website se menționa despre o lună! Nu mai puteam de bucurie, timp de câteva zile nu puteam sta locului! Cel mai mare penis poate fi obținut utilizînd crema pentru mărirea penisului și executarea unor simple exerciții pentru mărirea organului genital masculin.

 

Lungimea penisului a crescut

 

Într-un final, m-am hotărât la o nouă încercare. Am sunat-o și i-am spus că vreau să-mi iau revanșa. Ea a căzut de acord. Venise momentul adevărului. Din nou aceeași cameră cu ea ieșind din baie. Dar de data aceasta nu i-a mai venit a râde. Mai mult ca atât, a rămas profund impresionată. Penisul meu mare a impresionat-o. Acesta s-a alungit cu 3,5 cm și s-a îngroșat cu 1 cm. Iar potența era de parcă am luat o cutie întreagă de viagra! Sexul a fost extraordinar… Iar după prima au mai urmat încă 3 partide! Ca supliment, crema mai și prevenea ejacularea precoce. Eu și cu partenera eram de-a dreptul încântați! ))

 

Sexul extraordinar

 

Ăsta da mijloc de mărire a penisului! Cred că prietena mea e de acord în totalitate.

Pentru cine este interesat, gelul l-am achiziționat de aici și nu consider că a fost scump deloc. În opinia mea, așa gel ar trebui vândut de 10 ori mai scump, deoarece își merită banii și se răcumpără sută la sută.

Pentru cine a utilizat acest gel, vă rog să lăsați un comentariu și să vă dezvăluiți propriile istorii. Baftă tuturor!

P.S. Fiți prudenți și feriți-vă de produse contrafăcute, faceți comanda pentru gelul pentru mărirea penisului doar la furnizorul oficial!

Post Author: adminsro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *