Cum să-ți mărești penisul cu 3,5 cm în 14 zile fără operație? Recomandările medicilor

Recunoașteți! Mărimea penisului DVS depășește 20 de cm? Dacă e așa, felicitări! Faceți parte din categoria de 0,85% de bărbați din toată lumea cu penisul mare.

Mărimea DVS nu ajunge nici la 18 cm? Nu vă faceți griji, suntem mulți și avem o soluție pentru soluționarea acestei ”mici” probleme.

 

bărbați din toată lumea cu penisul mare

 

Până de curând unica metodă de mărire a organului genital masculin reprezenta o operație scumpă și relativ dureroasă. Dar în 2016, compania ”Hendel” a brevetat și a scos pe piață crema ”Atlant Gel”.

Ce părere au medicii urologi?

Redacția „Здоровье.info” a intervievat 3 medici urologi-andrologi cu mulți ani de experiență în domeniu. Toți aceștia au confirmat eficiența cremei ”Atlant Gel”. Ei chiar au rămas surprinși de faptul că aceasta nu este recomandată de majoritatea medicilor!

 

Ce părere au medicii urologi

 

Acestea sunt opiniile lor:

Emelianov M.  – urolog, androlog (Vechime în muncă: peste 30 de ani)

Ce pot să vă spun…dacă e să o iau pe scurt – da, crema într-adevăr este eficientă. Substanța funcțională a cremei este Bufanolid (atenție, nu intrați în panică, se obține din glandele broaștei de malaezia).

Preparatul stimulează creșterea țesuturilor cavernoase și spongioase ale penisului.

De asemenea, acesta face pielea penisului mai elastică pentru ca forma organului genital să nu se deformeze atunci când acesta este în erecție. Desigur, 10 cm în plus într-o săptămână nu veți putea obține dar, 7-8cm în 2,5-3 luni veți adăuga garantat.

Bașkatov V. – urolog, chirurg  (Vechime în muncă: peste 20 de ani)

Crema acționează cel mai eficient la bărbații cu vârsta cuprinsă între 18 și 33 de ani. În medie, în decurs de 2 săptămâni, creșterea este de 3,5-4 cm.

 

Crema acționează cel mai eficient la bărbații

 

La bărbații cu vârsta trecută de 33 de ani, creștrea este mai lentă, iar pentru aceiași 4 cm vor fi necesare 4-5 săptămâni.

Chiar și așa, preparatul este eficient la orice vârstă. În practica personală am întâlnit un pacient de 57 de ani, care în aproximativ 2 luni a obținut rezultatul dorit.

Gavrilenko E. – urolog, androlog (Vechime în muncă: peste 30 de ani)

La mine se adresează des bărbați nemulțumiți de mărimea penisului. Iar cel mai uimitor lucru este că atunci când, în locul operației, le recomand să încerce crema, mulți se arată neîncrezători.

Sunt pus în situația să îi conving că operația poate fi efectuată oricând, dar mai întâi trebuie încercate metodele care nu necesită o operație. Iar în cele din urmă toți rămân mulțumiți și recunoscători că i-am convins să renunțe la operație.

De altfel, eficiența cremei depinde de caracteristicile personale ale individului, vârsta, înălțimea, greutatea etc. Am elaborat un test metodic pentru identificarea dimensiunii posibile cât mai exacte de mărire a penisului pentru fiecare bărbat în parte.

Utilizați-l.

De ce nu toți medicii recomandă ”Atlant Gel”?

Și de ce nu se găsește în farmacii?

Cât de trist nu ar fi dar, motivul sunt banii. Și anume veniturile clinicilor de chirurgie plastică. Haideți să calculăm singuri:

Costurile operației:

  • alungirea penisului prin plastica pubisului (fără costul protezei) de la 1500 Euro
  • alungirea endoscopică a penisului (fără costul protezei) de la 1200 Euro
  • costul protezei pentru prelungirea penisului – prelungitorului – de la 500 de Euro
  • îngroșarea microchirurgicală a penisului de la 1200 de Euro

 

Și anume veniturile clinicilor de chirurgie plastică

 

Mai mult decat atât, se mai achită și consultația la medicul urolog, androlog, minim 200 de Euro per ședință, care vor constitui cel puțin 4. De asemenea, se achită aparte serviciile anestezistului – de la 300 de Euro.

În final, chirurgia plastică a penisului vă va costa între 2800 și 3000 de Euro.

Costul pentru alungirea penisului cu ajutorul cremei:

  • costul unui tub este de 35 de Euro, iar cantitatea necesară este de 1-4 bucăți, în dependență de așteptări.

Concluzia măririi penisului cu ajutorul cremei:

Acum comparați 140 de Euro cu 3000 de Euro. Cum credeți, ce vă va recomanda medicul? Cred că răspunsul este mai mult decât evident.

Crema originală ”Atlant Gel”

 

Atlant Gel

 

Unicul furnizor al cremei originale ”Atlant Gel” este compania ”Hendel”

Cea mai bună alegere!

Efectul: +3,5-4 cm în 14-25 de zile

Producător: Canada

Contraindicații: nu sunt

Site-ul oficial pentru efectuarea comenzii on-line

Uite așa. De asta, înainte de a recurge la bisturiu, trebuie doar să încercați această cremă. Nu aveți nimic de pierdut amânînd operația cu 15-20 de zile, iar despre cost nici nu mai vorbim, este mai puțin decât o consultație la medicul urolog

* ca publicitate

 

Post Author: adminsro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *