Cum să vă revitalizați viața sexuală

warning

Odată cu trecerea timpului, în viața multor cupluri, sexul se transformă dintr-o modalitate foarte plăcută de a petrece timpul într-un ritual de rutină. Sexul nu mai aduce bucurie și intervine dorința de a schimba ceva pentru a reîmprospăta emoțiile. Adesea, cuplurile se despart după ce schimbările în pat vin cu dificultăți. Dorința de senzații noi duce deseori la infidellitate, dar o astfel de cale nu este o soluție a problemei. Noul partener, de asemenea, vă va plictisi cu timpul și ciclul se va repeta. Soluția problemei ar trebui să fie multilaterală, iar schimbarea partenerului trebuie văzută ca o măsură extremă.

 

Sexul nu mai aduce bucurie și intervine dorința

 

Sexul conține mulți factori, iar schimbarea lor este capabilă să vă diversifice viața sexuală. Puteți schimba doar un factor sau mai mulți simultan. Puteți combina diferite condiții, creând situații unice și făcînd viața sexuală mai pasională și mai interesantă.

Deci, ce puteți schimba în sex: poziție, stil, accesorii, aspect, comportament, loc, alte condiții și, bineînțeles, corpul propriu.

Pozițiile sunt cel mai simplu lucru cu care puteți începe. Kama Sutra este cel mai vechi manual erotic pentru cupluri care fac sex. Există o mulțime de informații pe Internet, dar este important ca poziția să fie una potrivită pentru ambii. Să presupunem situația când poziția nu i se potrivește unuia dintre parteneri. Atunci, unul dintre partenerii sexuali ar trebui să se acomodeze pentru plăcerea celui de-al doilea și invers. Cel de-al doilea partener ar trebui să răspundă într-un mod asemănător primului. Multe poziții necesită pregătire și nu întotdeauna pot fi puse in practica cu succes din prima. Susțineți-vă reciproc în caz de eșec și încercați din nou până când funcționează. Fiți atenți, nu vă grăbiți, important este să nu vă accidentați.

 

Kama Sutra

 

Schimbarea stilului este mai dificilă, sexul poate fi romantic, poate fi cu elemente de dominare, BDSM și Sado-Maso, agresiv sau calm. Încercați diferite stiluri și roluri. Nu vă fie frică de experimente. Poate că veți trezi în sine și în partenerii DVS emoții și impresii neașteptate. Jocurile de roluri vă vor ajuta să vă împliniți diferitele dorințe erotice din viața reală despre care adesea ați avut fantezii.

Nu vă fie frică să încercați roluri noi, utilizați-vă imaginația. Costumele și machiajul vă vor ajuta să pătrundeți mai profund în fanteziile sexuale.

Utilizați accesorii și jucării sexuale. Vor oferi senzații noi cuplului DVS. Prelungitoare, păpuși, bile, faloimitatoare, vibratoare, cătușe, bice, și multe altele vă vor face sexul unic. Mai detaliat ne vom împărtăși experiența noastră cu exemple într-un alt articol. Între timp, vom explora posibilitățile în termeni generali. Folosind jucăriile, aveți grijă și nu neglijați instrucțiunile. De asemenea, cred că merită să menționăm căile de îngrijire și igienă a unor astfel de lucruri: jucăriile sexuale sunt lucruri pur individuale, care trebuie tratate cu antiseptice după fiecare utilizare. Aveți grijă folosind obiecte cu altă destinație de utilizare în timpul sexului.

 

accesorii și jucării sexuale

 

De asemenea, vă puteți schimba aspectul fizic, coafuri, peruci, culoarea parului, parfum cu feromoni, lenjerie erotica. De ce să schimbați partenerul, când puteți schimba doar aspectul exterior. Este recomandabil să schimbăm și comportamentul împreună cu aspectul, inventați un nou rol și un model de comportament. Pervers ca stripteuza, modest ca o virgină, de angajat timid și fragil sau puternic și de mascul alfa care poate rupe lenjeria cu mâinile goale. Există o mulțime de opțiuni. Trebuie să recunoaștem că sexul cu un star rock sau cu un medic este un scenariu destul de obișnuit în filmulețele porno și nimic nu vă oprește să încercați și fantezia DVS în pat.

Schimbați locurile în care faceți sex, camera, orașul, țara. Puteți încerca în compartimentele trenurilor sau în cabina unui vas de croazieră, în camera de hotel sau în cortul de camping. Sexul numai în pat în același mediu timp de mulți ani la rând poate deveni foarte plictisitor. Este suficient să mergeți la hotel și impresiile DVS vor fi complet diferite.

 

lenjerie erotica

 

Înafară de loc puteți schimba și alte condiții. Lumina reprezintă un factor important în varietatea sexului, poate fi folosită lumina zilei, lumânări, întuneric, veioze. Mai există și muzica sau liniștea și temperatura. Temperatura poate fi de asemenea schimbată. Aerul rece face ca sexul sub o pătură caldă să dea impresia de confort, iar corpul partenerului să vă încânte pielea. În anotimpul cald, puteți face sex sub un duș rece. Multe alte lucruri mici vă mai pot schimba foarte mult impresia. Muzica lentă, lumina slabă, lumânări și soluții aromate vă pot duce într-o atmosferă orientală, și vă puteți imagina în haremul șeicului. țineti minte, mirosul aromelor accentuează impresia.

Dar cea mai plăcută surpriză este schimbarea corpului propriu. Sânii mari, sau o dimensiune mare a penisului, îl vor surprinde într-un mod plăcut pe partener și îi va provoca emoții noi, ca și cum ar fi în pat cu altcineva. Un penis mai mare și mai tare sau un penis mai puternic permit unei femei să simtă o nouă senzație asemenea schimbării partenerului. Mărirea penisului vă va oferi încredere și putere masculină. Sânii mari ai unei femei, de asemenea, schimbă foarte mult percepția sexului. Dar astfel de schimbări necesită timp și diligență. De exemplu, mărirea penisului în timpul erecției poate fi obținută prin exerciții speciale pentru mărirea penisului sau prin operație chirurgicală (care nu este recomandată decât dacă dimensiunea penisului este mai mică decât cea normală). Iar sânii mari pentru o femeie pot rezulta în costuri considerabile. Folosind doar unguente, ca și în cazul cremelor pentru penis, rezultatul nu este cel așteptat. Penisul poate fi tonifiat folosind masajul pentru penis fără costuri mari. Sporirea efectului se poate face prin cumpărarea unei creme pentru mărirea penisului. Crema pentru mărirea penisului ajută la obținerea unui efect mai rapid, dar trebuie să fiți atenți ca produsele să nu fie contrafăcute. Mărirea sânilor este un pas serios, care necesită evaluare și analiză, este o decizie serioasă care va afecta restul vieții și cea a partenerului DVS.

 

sexul va fi variat

 

Combinați totul despre ce am vorbit mai sus și sexul DVS va fi variat, interesant și nu vă va plictisi nici pe DVS, nici pe partenerul DVS.

Post Author: adminsro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *