De ce se ia măsura penisului

Cum să măsori corect lungimea penisului? Mărimea penisului este una din principalele probleme de care sunt preocupați majoritatea bărbaților. Determinarea mărimilor acestuia depinde de o multitudine de factori, care trebuie luați în considerare în procesul de măsurare.

Dimensiunile penisului nu sunt luate pentru lauda în fața prietenilor sau a potențialelor partenere. Este necesar, în primul rând, pentru a afla dimensiunea corespunzătoare a prezervativului și pentru a aproxima acțiunile pentru un sex perfect.

Dacă utilizați un mijloc de contracepție prea strâmt, acesta poate perturba circulația sângelui, care implică un șir de consecințe foarte neplăcute. În cazul în care dimensiunea unui prezervativ nu se potrivește și acesta alunecă, atunci vorbim, de asemenea, despre o fiabilitate a protecției foarte precară.

 

măsura penisului

 

Comportamentul necorespunzător în timpul sexului fără a ține cont de particularitățile mărimilor dumneavoastră pot strica impresia partenerului despre DVS. Pentru a avea satisfacție în timpul sexului, mai ales dacă este prima dată, fără a ține cont de dimensiunile penisului DVS este foarte dificil. În cel mai rau caz sexul fără o pregatire anterioară poate cauza chiar și traume.

CARE SUNT CONDIȚIILE PENTRU MĂSURARE?

Când și cum să se măsoară corect lungimea penisului? În primul rând, trebuie să se creeze condițiile potrivite, care depind nu numai de factorii externi, ci și de starea interioară. Printre acestea se numără:

temperatura din încăpere;

starea psihoemoțională a persoanei;

regularitatea actelor sexuale sau a masturbării;

nivelul de excitare;

timpul zilei.

Pentru ca rezultatele să fie obiective, măsurarea trebuie să fie efectuată de mai multe ori, iar apoi se calculează media. În plus, procesul ar trebui să aibă loc la o temperatură confortabilă pentru corp (22-25 °C) și în stare calmă.

 

CONDIȚIILE PENTRU MĂSURARE

 

Experții recomandă efectuarea a cel puțin zece măsurări la diferite grade de excitare. Astfel, rezultatele vor fi mai aproape de adevăr.

MĂSURAREA LUNGIMII PENISULUI

Potrivit majorității bărbaților, anume lungimea penisului joacă un rol vital în relațiile intime. Dar femeile, pe de altă parte, susțin că mult mai important este diametrul penisului și comportamentul bărbaților în pat.

Indiferent de punctul de vedere susținut, fiecare bărbat trebuie să știe exact cum să determine corect lungimea penisului.

Așadar, instrucțiunile privind măsurarea acestor parametri sunt după cum urmează:

dezbrăcați-vă și stați în poziția drept;

pozitionati penisul excitat astfel încât acesta să fie paralel cu podeaua;

folosind o linie obișnuită fixați un capăt al acesteia pe osul pubian și lipiți-o de penis;

apoi măsurați distanța de la locul de contact al liniei în zona osului pubian până la vârful glandului penisului.

 

MĂSURAREA LUNGIMII PENISULUI

 

De asemenea, trebuie sa rețineti că scara de măsurare a liniei poate să nu fie începută chiar de la marginea ei. În această situație, la rezultatul obținut trebuie adăugați milimetrii lipsă. Doar conform acestei proceduri putem calcula cu exactitate lungimea „de lucru“ a penisului.

MĂSURAREA DIAMETRULUI

Cum se poate măsura circumferința penisului? Realizarea acestei sarcini este oarecum mai complicată, deoarece diametrul penisului este diferit în toate porțiunile sale. Pentru a nu da greș în calcule, utilizați această tehnică:

utilizînd un fir obișnuit, de preferință un pic mai gros, măsurați diametrul penisului la baza acestuia;

apoi măsurați la fel și la mijlocul penisului;

mai apoi determinați lungimea firului de la baza glandului;

adunați rezultatele obținute și le împărțiți la 3, apoi mai împărțiți o dată rezultatul obținut la 3,14.

Înainte de a afla diametrul penisului, este necesar să vă calmați, deoarece orice emoție poate afecta mărimea circumferinței penisului. Și, după cum a fost deja menționat, calculele trebuie efectuate de mai multe ori în diferite momente ale zilei. Numai în acest caz rezultatele obținute de DVS vor fi imparțiale.

 

MĂSURAREA DIAMETRULUI

 

 

ESTE NECESARĂ MĂSURAREA PENISULUI ÎN REPAUS?

Cum se măsoară dimensiunea penisului, când nu este în stare de erecție? Am găsit o mulțime de tehnici care oferă o astfel de posibilitate. Cu toate acestea, trebuie amintit faptul că după acești indicatori nu putem judeca despre mărimea penisului în erecție.

În unele cazuri penisul crește semnificativ, iar în altele nu. Acest proces este diferit la fiecare în parte, deci considerarea acestor informații utile și informative nu este recomandabil.

Oamenii de știinta au stabilit că, în stare normală, penisurile mari  nu se vor mări cu mult în stare excitată, ci doar cu aproximativ 1,5-2 ori, iar penisurile mai mici  cresc semnificativ, de 2,5-3 ori.

CORESPUNDE NORMELOR MĂRIMEA PENISULUI ?

Odată ce dimensiunea penisului este deja determinată, mulți sunt interesați să afle dacă rezultatele corespund sau nu standardelor. Deci, în scopul de a determina în ce categorie a „dimensiunilor standard“ se include penisul, puteți citi articolul (link). despre mărimea normală a penisului.

 

CORESPUNDE NORMELOR MĂRIMEA PENISULUI ?

 

MODALITĂȚI DE MĂRIRE A PENISULUI

În ciuda încercărilor medicilor sexologi de a tempera bărbații ca în a face griji cu privire la valoarea „demnității“ lor, aceștia din urmă nu-și pierd speranța de a-și mări penisul. Există mai multe modalități de a mări penisul. Puteți citi mai multe despre cum se mărește penisul aici (link).

Una dintre metodele cele mai ieftine este masajul special pentru penis cu gel. Puteți afla mai multe aici (link).

Pentru a comanda gelul pentru mărirea penisului accesați acest magazin (link).

ȚINEȚI MINTE:

După recomandările experților, măsurările trebuie efectuate de mai multe ori. Pentru a obține un rezultat cât mai obiectiv, măsurările ar trebui să se efectueze de cel puțin 10-12 ori, iar apoi trebuie să se ia în considerare media rezultatelor obținute. Folosind tehnici care au fost prezentate mai sus, veți învăța cum să măsurați cu precizie mărimea penisului – lungimea și diametrul acestuia.

Post Author: adminsro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *