Înșelătorie sau nu – Crema pentru mărirea penisului

Salut, am 23 de ani, nu am probleme în comunicare și îmi găsesc ușor parteneră pentru relații. Mă familiarizez și găsesc cu ușurință o parteneră pentru sex. Dar totuși am o problemă: de fiecare dată când îmi scot pantalonii, observ o privire evaluativă, devin confuz când îmi este analizat penisul și estimată mărimea lui.

 

confuz când îmi este analizat penisul și estimată mărimea lui

 

Adevărul este că dimensiunea penisului meu nu este foarte mare, de aproximativ 15,5 cm într-o erecție ideală, și o astfel de analiză minuțioasă mă deranjează. Este neplăcut să mă gândesc de fiecare dată dacă dimensiunea penisului meu prea mică pentru partenerul sexual sau nu. M-am săturat de aceasta și am decis să-mi măresc penisul.

Vă voi împărtăși experiența mea și sper că aceasta vă va ajuta și pe voi și pe mine. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să cobor în adâncurile internetului și să caut cea mai bună metodă. Metoda chirurgicală – am eliminat-o din start, operația pentru mărirea penisului fiind întotdeauna periculoasă, de aceea nu am vrut să recurg la bisturiu. Pastilele pentru mărirea penisului  – le-am considerat pentru foarte mult timp ca opțiune acceptabilă. Dar comentariile negative de pe Internet despre efectele adverse, intoxicare, alergii, dezvoltarea dependenței pentru acestea m-au făcut să cred că nici acestea nu mi se potrivesc. Am ales cremele pentru mărirea penisului și am decis să le încerc.

Internetul oferă prin intermediul publicității online cea mai largă gamă de creme pentru mărirea penisului care satisface orice preferințe. Este foarte dificil de ales. Prețul mediu este de la 30 până la 60 de euro. Nu am luat ceva ieftin din cauza temerilor legate de calitate. Am cumparat Titan Gel la 39 de euro. Instrucțiunea a fost primitivă: aplicare matinală și peste noapte. O înfiltrare bună și atât. Când am aplicat, mi-a amorțit ușor pielea. În componența cremei se găsește un îngredient care reduce sensibilitatea, probabil pentru prevenirea ejaculării precoce. Reclama produsului prevede că primele rezultate apar după 1 lună de utilizare regulată. Tubul mi-a ajuns pentru 2 săptămâni. A trebuit să mai cheltuiesc încă 39 de euro. De data aceasta am aplicat mai econom și am reușit să îl folosesc timp de 3 săptămâni. Ca urmare, penisul a crescut cu 0,2 cm. Ceea ce se încadrează în eroarea de măsurare, prin urmare, cred că această cremă nu funcționează, iar penisul nu crește.

 

penisul a crescut

 

Eșecul l-am atribuit faptului că nu am cumpărat cea mai scumpă cremă și, prin urmare, aceasta era de proastă calitate sau contrafăcută. După aceasta am cumpărat crema Titan Gel Gold. Tubul era 159 Lei. Mirosul cremei era plăcut. Dar confuz a fost faptul că în reclamă crema era descrisă ca o cremă pentru marirea penisului, iar în instrucțiuni ca lubrifiant, și anume unguent. Acesta trebuia aplicat pe penisul deja erect. Într-adevăr, ca o cremă lubrifiant a fost destul de bună. Dar timp de o lună de aplicare penisul nu a crescut nici cu un milimetru. Bineînțeles, aplicarea era plăcută, penisul era mai elastic, iar erecția în majoritatea cazurilor era bună. Dar aceasta nu era o cremă pentru marirea penisului, ci doar un truc de publicitate. Era o cremă lubrifiant, dar prezentată în reclamă ca una pentru mărirea penisului.

 

 Pentru a mări penisul

 

Nu am mai repetat greșeala. Nu vroiam să mai arunc bani pe o altă cremă scumpă. Exclusiv din curiozitate, am cumpărat una dintre cele mai ieftine opțiuni. Alegerea a căzut pe Atlant Gel. Am așteptat mai mult timp, aproximativ 2 săptămâni. Aproape că uitasem de comandă când serviciul de curierat mi-a adus pachetul. Instrucțiunea de pe pachet era în mai multe limbi, dar nu și în a noastră. Mai avea un pliant cu traducere. Descrierea tradusă relata despre o cremă lubrifiant universală pentru sex și exerciții pentru creșterea penisului. Pentru sex, instrucțiunea era standard – imediat înainte de, trebuia să fie aplicată pe organele genitale. Verificarea preliminară la alergii se recomanda prin aplicarea pe o porțiune mică de piele și observarea dacă apare decolorare, mâncărime sau arsuri. De asemenea, trebuia verificat dacă și la partenerul DVS ar putea să apară alergii. Am cumpărat crema nu pentru lubrifiere, ci pentru creșterea dimensiunii penisului. Deci nu era nimic interesant pentru mine. Dar instrucțiunea pentru creșterea penisului conținea un link spre o pagina de pe Internet. Pentru a mări penisul, crema trebuie utilizată împreună cu exercițiile. Astfel, crema îmbibă celulele penisului cu substanțe nutritive, îl protejează de leziuni în timpul exercițiilor și îi mărește dimensiunea. Am început să exersez, experiența încercărilor anterioare învățîndu-mă să economisesc, iar crema a fost suficientă pentru aproape 4 săptămâni. Exercițiile trebuiau executate de două ori pe zi, deoarece vroiam un rezultat rapid. Exercițiile nu sunt foarte dificile si dureaza aproximativ 15 minute pe zi. După o lună, mi-am măsurat penisul și am constatat că a devenit mai mare cu 7 mm. În prezent, după utilizarea cremei timp de 3 luni am reușit să îl măresc cu 1,5 cm. Scopul este să mărești penisul cu 2,5 cm. Deși se spune că prin această metodă nu îl poți crește mai mult decât cu 3 cm. Singurul aspect negativ este că dacă întrerupeți exersarea, atunci tonusul penisului scade și acesta se micșorează. Succesul meu de 1,5 cm a scăzut fără exerciții până la 1 cm. Dar pentru a menține rezultatul sunt suficiente 10 minute pe zi de exerciții de încălzire cu o cantitate mică de cremă și rezultatele vor fi păstrate.

 

multe creme pentru penis

 

 

Internetul conține multe exagerări, iar multe creme pentru penis nu sunt eficiente. Poate că nu mi s-au potrivit mie. De asemenea, există multă reclamă care exagerează proprietățile cremei. Agențiile de publicitate sunt viclene, atribuind proprietăți de extindere a penisului lubrifianților de înaltă calitate.

În ciuda celor relatate mai sus, există modalități eficiente de creștere a penisului cu o cremă de mărire a penisului. O cremă cu care ar fi suficientă doar aplicarea pentru un rezultat dorit nu am găsit. Pe lângă cremă, este necesar să depuneți careva eforturi minime, adică exerciții simple și facile de 10 minute în fiecare zi. Execut zilnic exercițiile și am obținut un rezultat excelent. Nu este numai meritul cremei, ci și a dorinței mele de a avea un penis frumos și dur, de care eu și partenera mea ne vom bucura enorm. Vă urez succes!

 

Post Author: adminsro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *