Întârzierea efectului produselor pentru mărirea penisului, decepție sau alegere incorectă?

Pe Internet puteți găsi un număr mare de comentarii cu conținut similar: nu au avut efect pastilele de mărire a penisului, crema de mărire a penisului nu funcționează, am folosit gelul pentru penis, dar nu are niciun efect, decepție – produsul pentru mărirea penisului nu a funcționat, penisul meu nu a devenit mai mare, penisul meu nu a crescut, fraudă. De fapt, motivele pentru apariția unor astfel de comentarii pot fi cele mai diferite: de la dezamăgire, din cauza lipsei eficienței, la concurența neloială, cu scopul de a defăima produsul unui concurent.

 

 niciun efect

 

Dacă citiți acest articol cu scopul de a înțelege dacă produsul vă va ajuta sau dacă deja a fost cumpărat și nu a ajutat, adică penisul DVS a rămas la fel ca înainte de aplicarea produsului pentru mărirea penisului, atunci informațiile din acest articol vă vor fi utile.

Să începem cu scopul: ce ați vrut să obțineți prin cumpărarea și utilizarea acestui produs. Dacă v-ați așteptat ca penisul să crească în sens fiziologic, similar cu unghiile sau părul, este o așteptare înșelătoare, este pur și simplu imposibil pentru persoanele mai mari de 23 de ani. Motivul este că celulele penisului aproape că nu se mai divizează după 23 de ani, iar creșterea penisului asemenea părului nu este posibilă. Mijloacele pentru stimularea creșterii numărului de celule ale penisului trebuie utilizate mai devreme, în timpul perioadei biologice a creșterii corporale, în timpul pubertății, în mod ideal în adolescență. Faimosului fotbalist Lionel Messi si-a maturizat corpul exact prin asemenea mijloace.. Medicii clubului de fotbal i-au prescris încă de la o vârstă fragedă preparate speciale. În cazul lui Messi, a crescut întregul corp, inclusiv penisul. După 23 de ani efectul va fi minim, iar după 30 va lipsi cu desăvârșire. Ce e de făcut?, veți întreba. Răspunsul este schimbarea scopului.

Doriți un penis mai mare? Ei bine, acest lucru se poate realiza nu numai prin divizarea celulelor. Principalul efect al extinderii penisului se realizează la nivel fizic și biologic. În termeni mai simpli, întinderea țesuturilor penisului (pompa pentru penis, masajul penisului, exerciții speciale pentru penis) și obținerea unei erecții maxime și a tonusului penisului (pastile, creme și geluri pentru îmbunătățirea erecțiilor).

 

Doriți un penis mai mare

 

Ce produs puteți utiliza? Pastilele, gelurile, unguentele, spray-urile sunt produse ce trebuie selectate în mod individual. Organismul fiecărei persoane este unic și reacționează diferit la diverse componente. Ce este potrivit pentru cineva poate să nu funcționeze pentru altul. Asta nu înseamnă să cumpărați tot ce găsiți și să faceți experimente, dimpotrivă, trebuie să fiți conștienți de ceea ce cumpărați și de modul în care veți utiliza produsul achiziționat. Mijloacele pentru administrarea orală sunt cele mai periculoase. Pot apărea reacții alergice, intoleranță individuală, un efect negativ asupra ficatului, a inimii și a altor organe. Utilizarea produselor sub formă de pastile, capsule, prafuri, suspensii, tot ce presupune administrarea unor produse lichide sau solide pe cale orală, necesită o abordare extrem de atentă. Ar fi recomandată consultarea unui medic referitor la administrarea unor astfel de preparate pentru mărirea dimensiunii penisului. Există cazuri în care, din cauza utilizării medicamentelor puternice pentru creșterea erecției, persoanele care sufereau de boli cronice ale inimii și vaselor de sânge li s-a oprit inima, din cauza incompatibilității cu medicamentele.

Există produse pentru aplicare locală, adică cele care sunt aplicate direct pe penis, cremele și gelurile. Aplicați-le la fel de atent, alergia poate apărea în contact cu orice component atât la DVS cât și la partenerul DVS. Nu are importanță dacă sunt folosite substanțe sintetice sau naturale în componența cremei, organismele oamenilor reacționează diferit la aceleași componente. Citiți compoziția produsului și dacă acesta conține o substanță care poate provoca alergii, refuzați să utilizați aceste creme sau geluri. De asemenea, dacă aveți orice simptome neplăcute în momentul aplicării acestor produse, în caz de inflamare, mâncărime sau senzație de arsură, clătiți imediat locul de aplicare cu apă caldă și renunțați la utilizarea acestui produs pe viitor. Dacă simptomele negative se mențin pe un termen îndelungat, consultați un medic. Cremele acționează mult mai lent decât mijloacele pentru administrarea orală, în schimb oferă o siguranță mai mare. Dacă ați cumpărat o cremă, aplicați-o și așteptați rezultate semnificative din prima, așa ceva este puțin probabil. Normal, ar trebui să dureze ceva timp înainte ca efectul aplicării cremei să se facă observat. Rețineți că poate exista o inversare a efectului, iar în schimbul unui tonus ridicat veți obține declinul erecției. Acest lucru se întâmplă când se utilizează mijloacele care combină efectul creșterii duratei actului sexual și creșterii dimensiunii penisului în timpul erecției. Această situație apare deoarece componenta responsabilă de reducerea sensibilității penisului poate acționa mai puternic asupra corpului decât substanța utilizată pentru creșterea tonusului și erecția penisului.

 

Această situație apare deoarece componenta responsabilă de reducerea sensibilității penisului poate acționa mai puternic asupra corpului decât substanța utilizată pentru creșterea tonusului și erecția penisului

 

Există creme pentru penis cu efect rapid, cum ar fi comprimatele. Eficiența se realizează datorită componentelor mai active, ceea ce reduce siguranța și crește riscurile de alergie sau intoxicare. O astfel de cremă acționează doar pe timpul aplicării și este foarte scumpă. Fiți atenți la produse contrafăcute sau de proastă calitate. Din păcate, în condițiile pieței competitive mulți producători încearcă să înlocuiască componentele de calitate cu analogi ieftini, transferînd producția către țările lumii a treia. Aceasta face complexă alegerea pentru cumpărători, puteți cumpăra o cremă cu aceeași marcă produsă în diferite fabrici, iar calitatea și eficiența pot fi foarte diferite.

Pentru un efect real și de lungă durată, trebuie să alegeți cremele și gelurile producătorilor de încredere, să acordați atenție compoziției cremei și scopului acesteia. Opinia noastră este: cremele și gelurile sunt un mijloc mai sigur de a mări penisul. Nu afectează organele interne, sunt aplicate la nivel local, pot fi testate pentru alergii și intoleranță individuală aplicînd puțin pe piele, recomandat pe partea din spate a cotului. Totuși, crema nu trebuie văzută ca principalul mijloc de extindere a penisului, ci ca supliment al exercițiilor speciale pentru creșterea penisului sau al exercițiilor pentru masajul penisului. împreună cu masajul penisului puteți obține rezultate vizibile. Exercițiile sistematice vă vor ajuta la întinderea țesuturilor penisului, vor oferi tonusul necesar, iar crema acționează ca un lubrifiant, protejând pielea și ca un activator al elasticității țesuturilor penisului care îi permite să se maximizeze, De asemenea, va permite saturarea țesuturilor cu substanțe active care cresc potența și circulația sanguină în interiorul penisului. Pentru un organism în proces de creștere, crema va îmbogăți țesuturile organelor cu vitaminele necesare pentru creștere, iar pentru cei maturi va întări țesuturile și va crește rezistența în timpul efectuării exercițiilor.

 

masajul penisului

 

După ce ați citit acest articol, întrebați-vă de ce crema nu v-a ajutat, de ce nu a funcționat gelul, de ce nu ați reușit să măriți penisul, de ce nu există nici un rezultat, de ce penisul nu a devenit mai mare, de ce penisul nu a crescut, de ce nu există nici un efect și dimensiunea penisului nu s-a schimbat. Poate că nu ați achiziționat ceea de ce aveți nevoie sau ați luat un produs contrafăcut, poate corpul dumneavoastră nu reacționează la substanțele și componentele active ale cremei pentru penis; sau poate ați greșit ceva? În lumea noastră nu există magie, dacă doriți să vă măriți dimensiunile penisului, aveți multe variante, dar toate necesită investiții, timp, bani, efort:- munca grea, modelarea sistematică a propriului corp, care vă va mulțumi prin rezultat. Utilizați creme și geluri ca supliment pentru a accelera rezultatul împreună cu masajul penisului;

componentele active ale cremei pentru penis

– o altă variantă, mijloace costisitoare și eficiente, dar cu efect pe termen scurt și posibile efecte adverse asupra corpului. Consultați un medic înainte de utilizarea lor, mai ales dacă aveți orice fel de boală cronică;

– produse ieftine, de calitate inferioară, potențial periculoase, cu rezultat și efect necunoscut. Ruleta rusească, încercînd norocul, este o alegere foarte riscantă.

Consultați-vă citind publicațiile noastre. Aflați mai multe despre metodele de creștere a penisului în acest articol. De asemenea, puteți fi interesat de analiza compoziției uneia dintre cremele populare, unde, de exemplu, se explică rolul fiecărei componente a cremei și cum ar trebui să funcționeze în conformitate cu ideea producătorului.

Post Author: adminsro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *