Penisul curbat – normă sau patologie

Un număr mare de bărbați, încă din tinerețe, precum și de la o vârstă mai matură, acordă tot mai multă atenție formei, mărimii și caracteristicilor penisului lor. Acest lucru este dictat de instinctele ascunse, inerente pentru bărbați de la mama-natură, de dorința de a arăta femeii că ești ideal și că poate avea urmași sănătoși de la tine.

Un penis frumos și perfect este mai mult o raritate decât o normă, nu e de mirare că mulți posesori de penisuri ideale devin vedete porno, iar penisul lor model pentru producătorii de vibratoare și faloimitatori. Realitatea este de fapt diferită: mai mult de 45% dintre bărbați au o curbură a penisului într-o parte sau alta sau asimetrie. Este acest fenomen o boală sau este o variație a normei?

 

Penisul curbat

 

Totul depinde de cauzele și de mărimea curburii. Penisul curbat poate avea un caracter ereditar sau poate fi curbat prin vătămare sau de condițiile de creștere. Penisul mare, de regulă, este curbat foarte des în jos sub influența propriei greutăți. În cazul în care un penis uriaș  se confruntă cu o senzație de apăsare în lenjerie acesta poate rămâne îndoit spre stânga sau dreapta din cauza poziționării sale, dacă stă fixat în acea parte pentru mai mult timp. Curbura genetică a penisului se formează de la 13-14 ani. Penisul curbat din cauza lenjeriei de corp necalitative se formează în perioada hyper-sexualității juvenile când erecția apare frecvent la bărbați.

 

Penisul curbat din cauza lenjeriei de corp necalitative se formează

 

Din punct de vedere fiziologic, penisul de mărime medie (16-18 cm) și cel cu dimensiuni mici (10-16 cm) de obicei este curbat în sus dacă are un tonus crescut. De asemenea, normală va fi poziția orizontală fără devieri în jos sau în sus. Dacă un penis de această mărime este îndreptat în partea de jos, se presupune o lipsă de erecție sau o lipsă de tonus a țesuturilor penisului. Nu disperați și nu treceți imediat la medicamente. Vizitați medicul pentru a determina cauza. În multe cazuri va fi suficientă ameliorarea stării psihologice, recâștigarea încrederii în sine și chiar efectuarea sistematizată a masajului penisului prin metoda uscată sau lubrifiată, cu anumite creme speciale pentru penis. Mai mult despre masajul pentru penis puteți citi aici, iar despre creme pentru penis aici.

curbură a penisului

 

Deplasarea spre stânga sau dreapta până în 20 de grade este considerată a fi nesemnificativă și o astfel de curbură a penisului este considerată o variațiune a normei. Corectarea penisului curbat prin masaj se poate face doar din considerente estetice, fiziologic bărbatul fiind sănătos. Un astfel de penis curbat nu va provoca neplăceri în timpul sexului. Interesant este faptul că devierile de până la 20 de grade spre dreapta apar la aproximativ 30% dintre bărbați, în timp ce devierile spre stânga se întâlnesc aproape de 3 ori mai rar, aproximativ la 13% din bărbați. Dacă aveți un penis frumos cu un tonus ridicat, sunteți norocos, dar dacă nu vă încadrați în rândul acestor 55% de norocoși, e în regulă, vă puteți continua viața și așa, sau cu ajutorul unor exerciții fizice sistematice pentru mărirea penisului să corectați penisul curbat. Utilizarea unei creme pentru creșterea eficienței exercițiilor pentru penis este justificată, dacă doriți să obțineți rezultate rapid. Deoarece prin reducerea frecării se previne iritarea pielii, microtraumele și se umple țesutul cu substanțe eficiente. Veți fi în măsură să măriți timpul de efectuare a exercițiilor și repetarea acestora, ceea ce înseamnă rezultate mai rapide. Dar nu toate gelurile pentru penis ajuta. Feriți-vă de produse contrafăcute și verificați dacă crema nu conține alergeni. Gelurile pentru mărirea dimensiunii penisului au efect de ameliorare a tonusului și erecției, dar nu reprezintă un medicament pentru creșterea celulelor sale. Efectul durează pe parcursul efectuării exercițiilor în mod regulat.

 

Corectarea penisului curbat prin masaj

 

Penisul cu o curbură de peste 20 de grade, poate reprezenta o patologie gravă și fiecare caz trebuie studiat aparte. Sunt necesare consultații medicale obligatorii. Dacă curbura penisului nu provoacă senzații neplăcute în timpul sexului și nu reprezintă o amenințare pentru sănătate, atunci nu aveți de ce să vă faceți griji. Pentru a corecta penisul curbat cu ajutorul masajului sau cremelor, este necesară supravegherea unui medic. Adesea bărbații recurg la metoda chirurgicală. Din fericire, procentul bărbaților cu o astfel de anomalie nu este mai mare de 2,6%, iar dacă faceți parte din această categorie, nu vă faceți griji, medicina vă permite acum să rezolvați aceste probleme în 95% din cazuri.

 

O formă frumoasă și erectă a penisului

 

O formă frumoasă și erectă a penisului este o sursă de încredere pentru bărbat, care reprezintă de fapt sursa succesului în viață și popularitatea în rândul femeilor.

Post Author: adminsro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *