Privire de ansamblu asupra cremelor și gelurilor pentru mărirea penisului

Pe piața românească există o cantitate mare de mijloace diferite pentru mărirea penisului. Pastile, expandoare, pompe, extendere pentru penis seturi de exerciții pentru alungirea penisului, o mulțime de geluri și creme diferite pentru mărirea penisului. În acest articol vom analiza 6 din cele mai folosite creme și geluri.

 

În acest articol vom analiza 6 din cele mai folosite creme și geluri

 

  1. Iron Gel – un gel des întâlnit din cele care conțin componente naturale: rădăcină de ginseng, L-arginină, glicină, magneziu. Crema contribuie pentru un timp scurt la creșterea potenței. Eficacitatea sa ca mijloc de mărire a penisului este extrem de scăzută și este folosită mai mult ca stimulent erectil. Efectul este mult mai slab comparativ cu Viagra sau alte asemenea produse. Avantajul pe care îl oferă în comparație cu pastilele este că nu afectează organele interne ale digestiei și ficatul. Gelul acționează local, numai în regiunea penisului și bazinului. Acordați atenție compoziției, deoarece pot apărea reacții alergice, iar la unele persoane poate apărea intoleranța la componentele acestui gel.

 

Iron Gel

 

Componente active:

– Rădăcina de ginseng dilată vasele sanguine prin activarea și stimularea puternică a erecției. Cercetarea efectuată la spitalul oriental din Cheonan al universității Daejeon, a arătat că o doză zilnică de 1500 g de extract de rădăcină de ginseng timp de opt săptămâni poate echilibra temperatura corpului și îmbunătăți circulația sângelui în organism;

– L-arginina ameliorează circulația sângelui în organele genitale și stimulează creșterea celulelor. L-arginina aminoacidă oferă multe beneficii atunci când este utilizată. Aceasta, de asemenea, are proprietatea de a se transforma într-o moleculă mică în interiorul corpului, cunoscută sub numele de oxid de azot. Oxidul de azot poate determina relaxarea mușchilor prin întinderea vasculară, permițând să treacă mai mult sânge prin vasele sanguine;

– Glicina contribuie, de asemenea, la extinderea vaselor de sânge și reduce stresul emoțional;

– Magneziul, la rândul său, este important pentru circulația corectă a sângelui în zonele pelviene.

Acest preparat se vinde contra sumei de 159 de lei. Opinii referitoare la el sunt puține în Internet. Multe sunt contrafăcute. Ambalajul deteriorat și lipsa de instrucțiuni în cutie indică, în primul rând, faptul că produsul este contrafăcut. Eficacitatea unui astfel de produs va fi mult mai scăzută, la fel ca și prețul. Acest lucru se datorează economisirii de componente active din interiorul tubului cu gel efectuate de către producător. Fiți precauți. Acest produs este destinat celor care își doresc o erecție bună, o putere suplimentară pentru sex. Evaluarea consumatorilor este de 2,9/ 5.

 

  1. Titan Gel – una dintre cele mai populare creme, distribuită în întreaga lume. Popularitatea mare a dus la un număr mare de falsificări. Datorită lotului contrafăcut sunt și multe comentarii negative despre eficiența scăzută a gelului. Gelul este suficient de bun, dacă nu este contrafăcut. Are o restricție privind vârsta, poate fi folosit doar de la 18 ani. Cutia și designul tubului sunt foarte asemănătoare cu cele ale produsului Iron Gel. Cel mai probabil, producătorul Iron Gel a folosit asemănarea cu Titan Gel în scop de marketing. Încă o problemă ar fi lipsa de date exacte. Pe unele site-uri scrie că este un gel pentru mărirea penisului, iar pe altele că ameliorează erecția și prelungește durata actului sexual.

 

 

Titan Gel

 

Există dubii și la compoziția gelului. Comercianții menționează în cadrul campaniilor publicitare că gelul are în componența sa fructe de filodendronă, bilă de urs, mosc siberian, verigel siberian. Pe un alt site de publicitate vedem o compoziție complet diferită: armurariu, maca peruviană, extract de licheni și iarba țapului. Pentru a verifica informațiile, am achiziționat un tub. Primul lucru la care am atras atenția a fost țara de proveniență – Brazilia. Compoziția indicată pe cutie era: AquaWater, Sodiumpolyacrylate, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Trideceth-6, PEG / PPG-18/18 Dimethicone, Propyleneglycol, Poloxamer 184, Verbenaflowers / leafextract, Sodiumhyaluronate, Succinicacid,  Strawberryextract, Menthol, Phenoxyethanol, Glyceryllaurate, Sodiumhydroxide.

Rezumând, structura sa include un cadru standard pentru geluri intime și componente active. Componentele active din acest gel sunt:

acid hialuronic;

acid succinic;

extracte de verbena;

extract de fructe de căpșuni;

mentol.

 

Instrucțiunile de pe ambalaj nu conțineau nimic despre mărirea penisului. În schimb, pe ambalaj, în instrucțiunile de utilizare, era scris că produsul este un gel intim, lubrifiant, care permite prelungirea duratei actului sexual prin reducerea sensibilității penisului datorită mentolului. Iar extractul de căpșuni și verbena sporesc rezerva de forță masculină. Acidul hialuronic reține bine apa, dar capabil să mărească penisul este doar atunci când este injectat în corpul penisului în timpul unei operații speciale. Acidul succinic reduce timpul de regenerare a țesuturilor, contribuie la vindecare și are efecte benefice asupra vaselor sanguine. Prezumând din compoziție, este îndoielnic faptul că penisul va fi mărit doar prin aplicarea cremei. Cu toate acestea, nu înseamnă că această cremă este inutilă. Compoziția și caracteristicile permit utilizarea sa ca adjuvant pentru o altă metodă de mărire a penisului – jelqing. Mai multe detalii despre creme și geluri pentru jelqing pot fi citite aici. Prețul mediu este de 159 de lei. Evaluarea consumatorilor pentru Titan Gel este 3.2/ 5.

 

  1. Atlant Gel este foarte asemănător cu cele două geluri anterioare, chiar și ambalajul fiind realizat în același stil. Compoziția este foarte aproape de cea a Titan Gel. Substanța activă este de asemenea acidul succinic. Este un concurent al Titan Gel elaborat de un alt producător. Este de asemenea un lubrifiant, adică un unguent care conține componente suplimentare. Produsul nu a apărut cu mult timp în urmă și nu se prea găsesc păreri ale clienților în Internet, cu excepția aprecierilor de pe site-urile de publicitate.

 

Atlant Gel

 

Substanțele active care se găsesc în compoziție:

Mentol – crește dorința sexuală și menține o erecție prelungită;

Extract de alge marine – bogat în vitamine și substanțe nutritive care promovează prelungirea actului sexual, întăresc și ajută la creșterea potenței;

Aloe Vera – crește cantitatea de testosteron din sânge, stimulează fluxul sanguin în celulele penisului și normalizează erecția;

Ulei de Mango este un remediu pentru impotența masculină;

Vitamina A – îmbunătățește sănătatea sexuală;

Acid hialuronic – ajută la hidratarea țesuturilor penisului;

Vitamina C – contribuie la o erecție puternică și pe termen lung.

Este important că în publicitate se menționează despre compoziția sa precum că ar conține testosteron – un hormon masculin. Rețineți că prezența hormonilor necesită, înainte de a începe aplicarea, consultarea unui medic. Preparatele care conțin hormoni sunt mai eficiente, dar au mai multe efecte secundare și contraindicații. De asemenea, există dubii că fără exerciții acest gel poate mări penisul. Costul preparatului este același cu cel al concurenților de 159 lei. Evaluarea consumatorilor este 3.0/ 5.

 

  1. XXL Power Life – o altă cremă populară utilizată pentru mărirea penisului. Crema conține un număr mare de ingrediente active, astfel încât bărbații predispuși la reacții alergice, trebuie să utilizeze această cremă cu prudență. În componență se găsește extractul de armurariu care este cunoscut tuturor pentru faptul că aduce contribuții la creșterea nivelului de testosteron în sânge, crescînd astfel virilitatea.

 

XXL Power Life

 

Astfel, structura sa include:

– rădăcina macului peruvian care este un remediu natural ce mărește dorința sexuală și rezistența unui bărbat în timpul sexului. În plus, datorită acestuia crește numărul de spermatozoizi, ceea ce nu afectează în nici un fel aspectul hormonal;

– extractul de iarba țapului contribuie la creșterea libidoului, normalizarea procesului de circulație a sângelui și întărirea imunității;

– extract de suc de licheni – aceasta este o componentă care relaxează mușchii și mărește, în același timp, fluxul de sânge;

– ghimbirul, conponentă care întărește foarte mult erecția.

Nu uitați de prezența în cremă a unor componente cum ar fi ginseng, dimeticon, castan de cal, betaină.

Această cremă a apărut în vânzare încă din 2015, iar popularitatea sa a scăzut. Prin urmare, prețul nu depășește 140 lei. Un număr mare de comentarii negative au apărut din cauza publicității neloiale, care promitea consumatorilor rezultate incredibile: alungirea penisului cu 8 cm. Precum s-a menționat mai sus, crema reprezintă un adjuvant, iar efectul de creștere desinestătător nu depășește 1,5 cm. Evaluarea consumatorilor este 2.7/ 5.

 

  1. Maxi Size e o altă cremă cunoscută ca produs pentru mărirea penisului. Multe site-uri o promovează prin publicitate. Dacă e să credem acesteia, atunci rezultatul s-ar obține în 3 săptămâni. Crema se recomandă ca un mijloc pentru mărirea penisului.

 

Maxi Size Cream

 

Structura acesteia include:

– Proteine și aminoacizi hidrolizați care asigură divizarea și recuperarea celulelor;

– Trietanolamina care mărește durata actului sexual, ceea ce este deosebit de important pentru persoanele care suferă de ejaculare prematură.

– Elastină și un complex colagenic ce contribuie la întinderea moale, delicată și nedureroasă a țesuturilor și a pielii penisului.

Crema are mult timp pe piață. Există un număr mare de comentarii, atât negative, cât și pozitive, cu un raport de 70-30% în favoarea celor apreciative. Crema costă mai puțin decât primele trei, prețul mediu fiind de 149 de lei. Conform reclamei, rezultatul care s-ar putea obține este mărirea penisului cu 5 cm. Trebuie aplicată pe penis cu 40 de minute înainte de sex. Eficacitatea acestei creme nu este confirmată. Cel mai probabil, aceasta oferă doar o erecție mai puternică. Fără un set de exerciții pentru penis, eficiența acesteia va rămâne neînsemnată. Proprietatea de creștere a elasticității țesuturilor penisului îi permite să fie folosită pentru jelqing. Evaluarea acestei creme este 3.1/ 5.

 

  1. Mega Penis există pe piață încă din 2010. Principalul efect al acestei creme este creșterea fluxului sanguin către țesutul penisului. De asemenea, stimulează erecția, conținînd componente active naturale.

 

 

Mega Penis Gel

 

Ingrediente cremei sunt: apă, stearat de gliceril, stearat de etil hexil, ulei de migdale dulci, alcool cetilic, glicerină, Ceteareth-20, alcool, extract din frunze de aloe vera, extract de arnică de munte, unt de shea, Ceteareth-12, alcool cetearilic, cetil palmitat, acid citric, extract de frunze de gingkobiloba, ulei de semințe de jojoba, extract de fructe de schinduf, etilhexilglicerină, fenoxietanol. Trebuie folosită cu prudență, deoarece crema poate provoca alergii. Datorită faptului că această cremă este demult în vânzare, se poate analiza eficacitatea acesteia după comentarii. Aproape toți care au încercat-o, descriu crema ca una care nu este capabilă să producă o creștere. De obicei, aceasta este utilizată în combinație cu alte metode: pastile pentru cresterea penisului, pompe, extendere pentru penis și exerciții pentru marirea penisului. Principalul avantaj este un preț scăzut de numai 40 de lei. Este mult mai ieftină decât cremele și gelurile mai populare. Numărul de produse contrafăcute nu este mare, acest lucru se datorează prețului scăzut și publicității slabe. Evaluarea cremei este de 2,9/ 5.

Rezultatele comparației de astăzi ne arată că cele mai echilibrate și mai eficiente dintre toate cele descrise sunt cremele Mega Penis.  Este ieftin, din componente naturale şi împreună cu setul de exerciții speciale generează rezultate durabile. Acestea sunt disponibile pentru a fi achiziționate în magazinele online:

 

  1. LINK

..

  1. Link

 

Dacă aveți deja experiență în folosirea acestor sau altor produse pentru mărirea penisului, puteți lăsa un comentariu la acest articol.

Post Author: adminsro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *