Sfaturi practice, cum să propui unei femei o partidă de sex

Ce să fac? Ce să spun? Cu ce să încep? Aceste întrebări apar la orice bărbat care a rămas singur cu o femeie și dorește să facă sex cu ea. Orice eroare poate fi profundă, iar succesul depinde de mai mulți factori. Sexul poate fi diferit. Sexul poate fi spontan sau planificat. Sexul poate avea loc în stare de ebrietate sau în stare de luciditate. Poate avea loc ziua sau noaptea, în interior sau afară. Prin urmare, dacă vă decideți să faceți sex, ar trebui să fiți pregătiți pentru orice situatie. Dacă din prima suferiți un eșec, nu vă descurajați, analizați-vă erorile și încercați din nou. Vă voi oferi câteva sfaturi practice, care vă vor ajuta în astfel de situații.

 

 Sexul poate fi spontan sau planificat

 

Sunt Chris Thorson, am 29 de ani și sunt sexolog. Expert în probleme de sex și aspecte de cuplu. Nu sunt un pickuper, deși îmi plac fetele cu sâni mari. Sunt un psiholog practicant certificat. Voi împărtăși cu DVS cunoștințele și experiența mea.

Primul și cel mai important pas este analiza partenerului DVS. O fată sau o femeie, starea ei, caracterul, starea civilă, educația, vârsta, și cel mai banal – ciclul menstrual, toate acestea vă vor influența șansele. În fiecare caz, trebuie să luați în considerare toți factorii calculand fiecare mișcare. Încercați să înțelegeți cine este în fața DVS, caracteristicile sale, personalitatea și cu cât înțelegeți toate acestea, cu atât mai mult vă cresc șansele de succes. Permiteți-mi să vă dau câteva exemple practice:

Odată, într-un oraș mic, fiind în vizită la un prieten, am întâlnit o fată de 28 de ani. Nu am vorbit mult cu ea, dar am aflat că este medic și este divorțată. Informația este suficientă pentru a înțelege că nu este virgină și deja a avut experiență sexuală cu un bărbat. Din moment ce a făcut cunoștință cu mine, înseamnă că speră la ceva. Este medic, așa că nu suferă de ceva periculos pentru ca, de obicei, medicii își verifică starea sănătății prin controlul medical periodic. Dacă faci pașii corecți, atunci sexul cu ea este garantat. Aceste femei sunt în așteptare pentru bărbați încrezători și romantici, a divorțat și asta înseamnă că a avut deja o experiență negativă. O conduită galantă și curajoasă – astea sunt atuurile mele pentru această situație. La a doua întâlnire am făcut deja sex.

un club cu niște fete

 

Un alt caz s-a întâmplat cu clientul meu. Un tânăr manager de birou a făcut cunoștință la un club cu niște fete. El a venit la petrecere cu un prieten în scop recreativ. Fetele merg în cluburi pentru relaxare sau pentru a-și găsi un iubit. E necesară atragerea atenției nu doar la caracterul fetelor, ci, de asemenea, și la cel al prietenelor ei. Deseori, la petreceri, fata care ar putea ajunge în patul DVS vine cu o prietenă, care pare a fi gardianul ei. Deci, acordați atenție prietenelor acesteia. În cazul în care prietena-gardian este prezentă, încercați să luați numărul de telefon de la fata care v-a plăcut și să vorbiți cu ea mai îndeaproape și mai intim data viitoare, dar deja singuri. Uneori, această prietenă-gardian o poți îmbăta, fetelor le place să bea pe cheltuiala altuia. Când fata a venit la club să se distreze nu fiți insistent, este mai bine să îi țineți de companie, distrați-o și aveți grijă de ea, încercați să îi fiți pe plac.

Sexul spontan se întâmplă foarte rar în lipsa beției, acesta este prezent doar în filme când arată contactul vizual între parteneri și imediat recurg la acțiune. Alcoolul este satelitul sexului spontan. Dar aici trebuie să fim atenți, prea multă băutură poate slăbi erecția. Și fata trebuie să fie în stare adecvată, ori sexul va putea fi asemănat cu un viol, iar această situație este plină de consecințe neplăcute. Amintiți-vă despre bolile cu transmitere sexuală, mai ales în stare de ebrietate.

 

Și fata trebuie să fie în stare adecvată

 

Desigur, este mai bine să faci sex cu o persoană pe care ați cunoscut-o măcar un pic. Dacă o fată este virgină, este important să obțineți încrederea ei. Nu ar trebui să înțeleagă că vreți doar sex. Fata încă nu are experiență și așteaptă tandrețe și masculinitate. Beți puțin vin slab, câteva pahare vor înlătura orice emoție. Foarte rar puteți găsi fete virgine-active sexual. în acest caz este mult mai ușor. O astfel de virgină are planificat de mult timp cum va fi prima dată. Vă rămâne doar să nu îi stricați scenariul.

 

Beți puțin vin slab

 

Fetele care au făcut deja sex se împart în cele cu și cele fără experiență. Cu cele cu experiență este dificil la început, acestea vă vor evalua și trebuie să le justificați așteptările, dacă treceți de audiție, atunci ea va fi deschisă spre orice, trebuie doar să cooperați cu ea și să fiți activi, să acceptați tot ce vi se oferă. Iar fetele active au multe de oferit: jocuri de dominație, cătușe, bice, roluri. Cu cele neexperimentate este foarte greu, au puțină experiență sau experiență negativă – aceasta este principala problemă psihologică. Astfel, ca și în cazul unei virgine, este important să îi câștigați încrederea. Fiți atenți și blânzi, dar curajoși în același timp.

Există femei care rămân adeseori nesatisfăcute, cu acestea este ușor să începi, ele sunt permanent în căutarea sexului și a unei perechi pe măsură. Dar există două extreme: prima – cele de care trebuie să te temi – femeile desfrânate, acestea ar trebui evitate, dacă nu doriți să vă riscați sănătatea, iar a doua – femeia căsătorită infidelă soțului, aici se necesită atenție sporită.

 

jocuri de dominație, cătușe, bice, roluri

 

În general, dacă ați înțeles cu ce tip de partener aveți de-a face, înseamnă că 50% din succes este deja acumulat.

Rămâne să nu faceți greșeli.

Vorbiți mult și frumos, creand o conexiune între voi.

Odată, un bun prieten de-al meu, la a treia întâlnire, când nu mai ai voie să pui frână, a decis să propună doamnei să meargă la el. După doar o cafea la restaurant, (aceasta fiind prima greșeală – o cafea delicioasă este un motiv bun pentru a o invita la tine), au mers în parc și el i-a propus să meargă la el. Ea a întrebat de ce și i-a spus că și parcul este un loc bun. „Te vreau“ – i-a spus el, iar apoi i-a spus că o iubește. Aceasta nu a funcționat. De ce? Să analizăm situația. Avea 32 de ani, divorțată. Înainte de el a mai avut bărbați. La a treia întâlnire declarația de dragoste poate impresiona doar o adolescentă romantică. În acest caz, în trecut, femeia a avut mai multe relații eșuate și, prin urmare, declarația a fost de prisos. În schimb, era necesară accentuarea sexualității ei și faptul că este irezistibilă.

Aspectul fizic este foarte important dacă tocmai ați început să vă întâlniți sau abia v-ați cunoscut și, desigur, acest lucru este foarte important dacă perechea ta este o femeie de succes. Dacă aveți de-a face cu o fată tânără și cu temperament, aspectul nu este atât de important, generația tânără are un stil al modei destul de brutal.

 

Corpul și igiena

 

Corpul și igiena. Mulți bărbați își îngrijesc corpul. Excesul de greutate sau contrariul, constituția slabă, statura mică, toate defectele pot fi neutralizate de lumina slabă, un pic de alcool, haine frumoase și cel mai important – încrederea. Cel mai dificil momentt este dezbrăcarea. Nu vă grăbiți să vă dezbrăcați, începeți cu mângâieri erotice, chiar și îmbrăcat. În caz contrar, aspectul penisului DVS în repaos vă va diminua încrederea în sine. Dimensiunea penisului și forma acestuia este importantă pentru femeile cu experiență. Virginele l-au văzut doar în filme, astfel acestea îl pot compara doar cu cele ale starurilor porno. Femeile cu experiențe negative pentru care sexul a fost dureros din cauza mărimii penisului, de asemenea, vor acorda prea multă atenție organelor genitale masculine. Este important să nu vă faceți griji, deoarece acest lucru poate cauza disfuncție erectilă. Un penis puternic și excitat vă va oferi încredere. Dacă  aveți un penis mic de până în 16 cm, puteți deveni ridicol în fața femeii sau chiar să aveți un eșec. Folosiți lumina slabă și umbra. Puteți influența în prealabil forma și mărimea penisului, prin efectuarea exercițiilor pentru mărirea penisului în fiecare zi. Sau puteți să vă creșteți penisul cu un extender pentru penis, o pompă specială sau un gel, cremă pentru marirea penisului. Un penis tare și puternic vă va ajuta să cuceriți o femeie cu experiență. De regulă, acesta duce spre sexul oral sau impresionează femeile mai puțin experimentate. Asigurați-vă că este curat, mirosurile neplăcute pot afecta scopul DVS.

Atmosfera: muzică plăcută, lumină slabă, fructe, ciocolată. Muzica romantică și lumânările sunt ajutoare loiale în procesul cuceririi oricărei doamne. Abordați creativ crearea atmosferei, chiar dacă ieșiți în natură trebuie să aveți o pătură, sandwich-uri, alcool și articole de igienă.

 

cum să propui unei femei o partidă de sex

 

Sfaturile noastre simple vă vor ajuta să vă atingeți scopul. Nu uitați despre contraceptive. Vă urăm succes! Nu vă descurajați în caz de eșec, analizați situația și încercați din nou.

Post Author: adminsro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *