Toate modalitățile și metodele de mărire a penisului

Astăzi există o mulțime de stereotipuri cu privire la posibilitatea reală de mărire a penisului. Astfel, vom discuta despre procesul de mărire, despre cum are loc mărirea penisului cu adevarat și ce metode există în prezent!

Mărirea penisului – un mit sau realitate?

Dacă mi-ați citit istoria cum mi-am crescut penisul, atunci cred că v-ați convins de posibilitatea reală de mărire a penisului prin exemplul meu propriu.

În triburile din Tailanda, prin această metodă se alungeste gâtul.

Penisul constă din țesuturi, iar aceste țesuturi sunt elastice și se pot modifica. La fel cum există programe speciale complexe, tehnici și diete pentru mărirea masei musculare, așa există și programe speciale pentru mărirea dimensiunii penisului. Penisul constă din țesuturi (ca și mușchii) care au proprietatea de a se modifica – de a se alungi și întinde.

Să nu mai vorbim de faptul că se pot modifica chiar și oasele. Un exemplu elocvent îl reprezintă locuitorii Tailandei, care își alungesc gâtul cu ajutorul unor inele de fier.

Creșterea mărimii penisului

Dar și despre body build-eri nu trebuie să uităm. Prin intermediul exercițiilor fizice sistematice și a unei alimentații corecte aceștia obțin o creștere semnificativă a țesuturilor musculare.

Dacă eu mi-am putut mări penisul, și voi veți reuși!

Doar faptul că am reușit să-mi cresc penisul cu cel puțin 2cm în lungime fără nicio operație confirmă această afirmație. Eu sunt un om obișnuit ca și voi toți. Cel mai important aspect al acestei probleme este conștientizarea faptului că organismul uman se poate modifica și evolua sub influența factorilor externi!

 

Cum are loc creșterea mărimii penisului?

Penisul constă din două corpuri cavernoase și un corp spongios, care înconjoară uretra și trece în glandul penisului. Corpurile spongioase și cavernoase constau din camere, care în timpul erecției sunt inundate cu sânge. Aceste camere sunt asemenea unor peșteri (caverne), de unde și denumirea de corpuri cavernoase.

Cu ajutorul exercițiilor pentru alungirea penisului sau alte tehnici de mărire a penisului  se poate mări în mod constant numărul de celule în corpurile cavernoase. Aceasta va face ca mărimea penisului DVS să adauge atât în lungime cât și în grosime!

Mai sus este descris principiul de bază pentru mărirea dimensiunii penisului. Mai multe despre structura penisului vedeți aici. Totuși, trebuie să precizăm că fiecare metodă în parte are efecte diferite asupra penisului și prin urmare, prezintă un rezultat diferit.

 

 

Toate modalitățile și metodele de mărire a penisului.

Acum vom evalua toate metodele existente și posibile de mărire a penisului în dependență de costul și rezultatul real al acestora.

 

Crema pentru penis și alți unguenți

Cremă pentru mărirea penisului

Cremă pentru mărirea penisului

Preț: de la 30 la 50 euro pentru un tub

Eficientă sau nu: eficiență condiționată

Eficiență: scăzută

Adăugare în lungime și grosime: până la 1.5 cm

Rectificare curbare: nu

Pricipiul acționării tuturor cremelor pentru mărirea penisului  constă în efectul de încălzire. Componentele speciale conținute în cremă, prin absorbție, încălzesc țesuturile penisului și îmbunătățesc circulația sangvină a acestuia. În urma acesteia penisul se gonflează ușor și pot apărea usturimi sau înțepături nesemnificative și chiar plăcute.

Cu câțiva ani în urmă, internetul era plin de reclamele cremelor și unguenților pentru mărirea penisului . Analizînd una din aceste reclame, am achiziționat și eu prima mea cremă pentru penis.

Detalii despre experiența mea proprie de utilizare a cremelor pentru penis.

 

Pastile și medicamente pentru mărirea dimensiunii penisului

Pastile pentru mărirea penisului

Pastile pentru mărirea penisului

Preț: de la 50 la 100 € pentru o cutie

Eficientă sau nu: eficiență condiționată

Eficiență: scăzută

Adăugare în lungime și grosime: până la 0.5 cm

Rectificare curbare: nu

Astăzi există o multitudine de pastile și medicamente cunoscute ca pastile pentru mărirea penisului , de exemplu: Penirium, Penilarge, Penis XL, ViamaxMaximizer, Xtrasize etc. De multe ori aceste medicamente sunt foarte scumpe și sunt gândite pentru creșterea potenței. Administrând pastile pentru creșterea potenței, veți căpăta o erecție îmbunătățită în urma căreia penisul DVS se va mări cu aproximativ 0,5 cm în lungime.

Experiența mea proprie de utilizare a pastilelor pentru creșterea potenței.

Până la achiziționarea cremei pentru penis, am încercat să-mi măresc dimensiunea penisului cu ajutorul pastilelor. Pastilele pentru mărire nu s-au dovedit a fi nimic altceva decât un simplu mijloc de îmbunătățire a erecției. Penisul meu devenea mai mare doar după administrarea pastilelor. Dimensiunea penisului creștea doar cu aproximativ 0,4-0,6 cm. Achiziționînd o cutie de pastile pentru mărirea penisului, am plecat cu prietena într-o vacanță la mare. Desigur consumam vin și alte băuturi spirtoase, iar seara înainte de actul sexual administram pastilele pentru mărirea penisului. După 7 zile am simțit dureri în partea dreaptă a pieptului. Senzațiile de greutate și slăbiciune m-au determinat să merg la un doctor. Auzind despre administrarea acestor pastile, medicul m-a atenționat că administrarea lor trebuie stopată. Pastilele au afectat destul de grav ficatul iar organismul era intoxicat. A trebuit să întrerup vacanța și să mă întorc acasă. Recuperarea ficatului a durat în jur de două săptămâni. Pastilele pentru mărirea penisului, combinate cu alcool, pot afecta grav ficatul. Mai mult decât atât, acestea pot provoca alergii sau intoxicații.

 

Încă o metodă cum crești penisul  – Operația

operațiile pentru mărirea penisului

Preț: de la 1000 €

Eficientă sau nu: eficientă

Eficiență: medie

Adăugare în lungime și grosime: în lungime până la 3 cm

Rectificare curbare: da

Cererea în domeniul chirurgiei plastice crește de la an la an. Tot mai mulți bărbați aleg operația ca și soluționare a problemei cum crești penisul. Chirurgii andrologi promit rezultate de 3-5 cm în plus pentru lungimea penisului, rezultate obținute prin detașarea ligamentelor și deplasarea unei părți a penisului interior spre înafară. Dar aceste rezultate nu satisfac întotdeauna așteptările bărbaților. Mai mult decât atât, operațiile pentru mărirea penisului rezultă doar în adăugarea în lungime. Operațiile pentru adăugarea în grosime sunt cu mult mai dificile și mai periculoase.

 

Pompe cu vid

Pompa cu vid pentru mărirea penisului

Pompa cu vid pentru mărirea penisului

Preț: de la 100 €

Eficientă sau nu: eficientă

Eficiență: medie

Adăugare în lungime și grosime: până la 2 cm

Rectificare curbare: da

Principiul funcționării pompelor cu vid se bazează pe crearea presiunii în canalul penisului în urma căreia are loc extensia penisului. Pompele au un efect bun dar temporar, iar pentru un rezultat de durată este necesar cu mult mai mult timp.

Practicarea acestei metode de către începători poate fi periculoasă deoarece țesuturile neaclimatizate ale penisului pot fi traumate și chiar rupte de la presiunea puternică. Ceea ce este foarte periculos!

 

Extendere pentru penis

Extendere pentru penis

Extendere pentru mărirea penisului

Preț: de la 100 la 200 €

Eficientă sau nu: eficientă

Eficiență: medie

Adăugare în lungime și grosime: da

Rectificare curbare: nu

Tot mai răspândite devin extenderele pentru mărirea penisului. Vânzătorii extenderelor susțin că doar prin purtarea unui extender se poate obține o mărire de 0,5 cm în lungime în fiecare lună. Mai mult decât atât, aceștia promit și o adăugare în grosime și spun că extenderul pentru penis ajută la rectificarea curbării. Oare așa să fie? Utilizarea acestuia este dificilă și necesită instruire prealabilă dacă doriți să obțineți un rezultat bun. Creșterea dimensiunii penisului este posibilă cu aproximativ 1-2 cm pe parcursul a 1-2 ani, cu condiția aplicării zilnice.

 

Exerciții pentru alungirea penisului

Exerciții pentru alungirea penisului

Exerciții pentru alungirea penisului

Preț: gratis

Eficientă sau nu: eficientă

Eficiență: bună

Adăugare în lungime și grosime: da

Rectificare curbare: da

Exerciții pentru alungirea penisului – aceasta reprezintă ceea cu ce trebuie să înceapă fiecare bărbat care dorește să-și mărească penisul. Avantajul exercițiilor este acela că le puteți practica acasă fără niciun alt accesoriu adăugător. Masajul penisului, mai ales la bărbații de până în 24 de ani, contribuie la mărirea dimensiunii penisului până la 3-4 cm, iar la cei mai în vârstă – până la 2 cm. Dezavantajul exercițiilor pentru alungirea penisului este că se necesită mai mult de un an pentru obținerea rezultatului maximal. Efectul poate fi accelerat prin achiziționarea și utilizarea cremelor pentru penis, primul rezultat obținîndu-l deja în a doua sau a treia săptămână de practicare a masajului sistematic al penisului și utilizare a cremei. Utilizînd această cremă, am reușit în decurs de mai puțin de 2 luni să-mi măresc penisul cu 3 cm.

Mai mult despre exercițiile pentru mărire a penisului.

Post Author: adminsro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *